Spaghetti met groene pesto pijnboompitten en garnalen

Spaghetti met groene pesto pijnboompitten en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Zin in een lekker pastagerecht? Dan is deze spaghetti met groene pesto pijnboompitten en garnalen zeker een aanrader. Heerlijke smaken die perfect samenkomen. Een ideale maaltijd voor een feestelijk diner. Geniet ervan!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spaghetti met groene pesto pijnboompitten en garnalen op tafel.

  1. Zet een pan met water op en breng het water aan de kook.
  2. Voeg de pasta toe aan het kokende water. Kook de pasta beetgaar.
  3. Doe ondertussen de olijfolie in een andere pan (groot genoeg om later de pasta aan toe te voegen). Voeg de pijnboompitten toe en bak deze kort.
  4. Voeg de groene pesto toe aan de pan. Roer regelmatig door.
  5. Voeg, als de pasta bijna klaar is, de (gekookte) garnalen toe aan de pan.
  6. Giet de pasta af en voeg de pasta toe aan de saus. Roer alles goed door.
  7. Serveer direct warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groene pesto