Kouseband met zoutvlees

Kouseband met zoutvlees

Smulweb imageSmulweb

Als je op zoek bent naar een hartig gerecht dan raden we kouseband met zoutvlees aan. Zoutvlees moet allereerst altijd worden uitgekookt, omdat het anders veel te zout is. Kook het daarom 10-15 minuten in een gesloten pan. Ververs daarna het water en kook opnieuw totdat het vlees zacht genoeg is. Voeg exclusieve ingrediënten als ui, knoflook en tomaat toe en kruid het geheel met peper. Voila, jouw heerlijke Kouseband met zoutvlees is klaar voor consumptie.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Zoutvlees
  • 500 g Kouseband
  • 1 Madame Jeanette Peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kouseband met zoutvlees op tafel.

  1. Zoutvlees moet allereerst altijd worden uitgekookt, omdat het anders veel te zout is. Kook het daarom 10-15 minuten in een gesloten pan. Ververs daarna het water en kook opnieuw totdat het vlees zacht genoeg is. Snijd het vlees eventueel in kleine stukjes.
  2. Fruit ui en knoflook tot ze zacht zijn in olie en boter.
  3. Voeg blokjes tomaat met stukjes zoutvlees toe en bak op middelhoog vuur en breng op smaak met peper.
  4. Stoof het vlees verder met de deksel op de pan gedurende 10 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bonen