Citroen cake

Citroen cake

Smulweb imageSmulweb

Heb jij zin in een zoete, frisse traktatie? Probeer dan onze heerlijke citroencake! De perfecte mix tussen zoet en zuur. Serveer met een bolletje ijs of een lekker kopje thee.

25 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Citroen cake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Vet de cakevorm in met boter en bestuif met bloem.
  3. Mix in een kom de boter, suiker, eieren, monchou en de rasp en het sap van de citroen goed door elkaar.
  4. Voeg nu de bloem, het bakpoeder en zout toe en schep dit met een spatel of lepel door het beslag totdat alles goed gemengd is.
  5. Giet het beslag in de cakevorm.
  6. Bak de cake voor ongeveer 60 minuten: de cake is klaar als een satéprikker er schoon uitkomt.
  7. Laat de cake afkoelen op het rooster.
  8. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Citroen Cake