Bulgaarse gevulde paprikas met kaas

Bulgaarse gevulde paprikas met kaas

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Bulgaarse gevulde paprika's met kaas: geroosterde paprika's gevuld met een mix van verkruimelde kaas, eieren, peterselie en kruiden. Bak ze 20 minuten op 225 graden, tot ze lekker geroosterd zijn en het kaasmengsel gebakken is.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bulgaarse gevulde paprikas met kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden en vet een ovenschaal in met olie.
  2. Was de paprika's en snijd ze in de lengte doormidden, haal de zaadlijsten eruit maar laat ze verder heel.
  3. Meng de verkruimelde kaas met de eieren in een kom en roer er de peterselie doorheen.
  4. Kruid het met peper en een beetje zout want de kaas is al zout.
  5. Vul de paprika's met het mengsel.
  6. Bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven tot het mengsel is gebakken en de paprika's zijn geroosterd.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas