Cajunburger

Cajunburger

Smulweb imageSmulweb

Deze Cajunburger gevuld met groente en kaas smaakt heerlijk op een warm stokbroodje, vergezeld door frisse groenten en diverse sauzen. Perfect voor een zomerse barbecue!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Cajunburger op tafel.

  1. Snijd ½ paprika in repen van 2 cm breed. Rooster de repen paprika op een hete barbecue +/- 2 minuten aan elke kant.
  2. Snijd ½ paprika in kleine blokjes en bak deze +/- 3 minuten in hete olie in een koekenpan met de ui blokjes en bleekselderij. Leg het groentemengsel op een bord en laat het afkoelen.
  3. Meng het gehakt met de cajunkruiden en vorm 8 zeer platte hamburgers van elk ongeveer 10 x 6 cm.
  4. Verdeel de groenten met de kaas over het midden van 4 hamburgers en druk de andere 4 hamburgers er bovenop. Druk de zijkanten van het vlees met de duimen goed op elkaar.
  5. Rooster de hamburgers +/- 4 minuten aan elke kant op een hete barbecue.
  6. Serveer de hamburgers op het stokbrood met de repen paprika, ijsbergsla, schijfjes tomaat, augurk en uienringen. Doe daaroverheen sauzen naar smaak en serveer dit warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden