Vegetarisch broccoli stampotje

Vegetarisch broccoli stampotje

Smulweb imageSmulweb

Een verrassend vegetarisch stamppotje met broccoli en kerstomaatjes. Afgemaakt met geroosterde pijnboompitten en een smeuïge aardappelpuree. Perfect voor een gezellige avondmaaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vegetarisch broccoli stampotje op tafel.

  1. Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.
  2. Kook in een andere pan de broccoli in 5 minuten beetgaar. Snijd de kerstomaatjes doormidden. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn.
  3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Voeg zoveel melk toe tot een smeuïge puree ontstaat. Breng de puree op smaak met zout en peper.
  4. Schep de broccoli en tomaatjes door de puree en warm het geheel goed door. Strooi de pijnboompitjes over de stamppot.
  5. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de filets aan beide kanten in vier minuten goudbruin.
  6. Serveer de filets met de stamppot.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vegetarisch Groente Broccoli