Aardbeienjam met limoncello

Aardbeienjam met limoncello

Smulweb imageSmulweb

Aardbeienjam met limoncello is een feest op de ontbijttafel. Heerlijk zoet en een vleugje citroen. In combinatie met een verse croissant waan je je in Frankrijk.

25 min bereiden

ontbijt

50 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Limoncello

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardbeienjam met limoncello op tafel.

  1. Was de aardbeien (met kroontjes!). Verwijder vervolgens de kroontjes en snijd de aardbeien in stukjes.
  2. Doe de aardbeien in een grote pan en meng de geleisuiker, limoncello en citroensap erdoorheen. Laat de aardbeien een uur intrekken.
  3. Breng de aardbeien aan de kook en laat ze volgens de aanwijzingen op de verpakking doorkoken onder af en toe roeren.
  4. Schep de jam in de potten en zet deze 5 minuten op hun kop.
  5. Laat de jam afkoelen en daarna: smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Aardbeien Aardbeienjam