Aziatische runderstoof

Aziatische runderstoof

Smulweb imageSmulweb

Haal de Aziatische keuken in huis met deze runderstoof met sojasaus, oestersaus, vissaus en balsamico. Het vlees is heerlijk mals, smaakvol en valt lekker uit elkaar. Een succesnummer op elk menu!

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Aziatische runderstoof op tafel.

  1. Bak het rundvlees aan in een braadpan met wat olie en boter en doe in stoofpan.
  2. Blus het braadvet af met de rode wijn, 2 soorten sojasaus, oestersaus, vissaus, balsamico, bruine suiker en het vijfkruidenpoeder en voeg toe aan het vlees.
  3. Leg het deksel op de pan, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer 2 uur langzaam gaar worden en tot een dikke saus ontstaan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Kruiden