- 200 ml Water
- 4 Kaiserbroodje
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaiserbroodjes met varkensvlees en koolsla op tafel.
- Wrijf de varkenslapjes in met zout, versgemalen peper, kaneel en paprikapoeder. Verwarm 1 eetlepel boter in een braadpan en bak de varkenslapjes op matig hoog vuur lichtbruin. Voeg bouillon en 1 eetlepel azijn toe en stoof de varkenslapjes in 1 uur zachtjes gaar.
- Verwarm de resterende boter in een pan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep rozijnen, 1 eetlepel azijn en barbecuesaus erdoor en 2-3 eetlepels braadvocht van het vlees. Smoor de uien in 15 minuten zachtjes gaar en laat zoveel vocht verdampen dat de uien en rozijnen omhuld zijn met saus.
- Snijd de kool in flinterdunne reepjes en meng ze in een kom met mayonaise, zout en peper.
- Trek het vlees op een plank met 2 vorken uit elkaar tot fijne reepjes.
- Snijd de broodjes open en schep de koolsla op de onderkanten. Schep het warme vlees op de koolsla en verdeel het uimengsel erover. Garneer met ringetjes bosui.