Kaiserbroodjes met varkensvlees en koolsla

Kaiserbroodjes met varkensvlees en koolsla

Smulweb imageSmulweb

Varkenslapjes met zout, peper, kaneel en paprikapoeder, gestoofd in bouillon en azijn, geserveerd op een broodje met koolsla en uien in barbecuesaus. Maak dit heerlijke gerecht en geniet van de klassieke smaken.

60 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Water
  • 4 Kaiserbroodje

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kaiserbroodjes met varkensvlees en koolsla op tafel.

  1. Wrijf de varkenslapjes in met zout, versgemalen peper, kaneel en paprikapoeder. Verwarm 1 eetlepel boter in een braadpan en bak de varkenslapjes op matig hoog vuur lichtbruin. Voeg bouillon en 1 eetlepel azijn toe en stoof de varkenslapjes in 1 uur zachtjes gaar.
  2. Verwarm de resterende boter in een pan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep rozijnen, 1 eetlepel azijn en barbecuesaus erdoor en 2-3 eetlepels braadvocht van het vlees. Smoor de uien in 15 minuten zachtjes gaar en laat zoveel vocht verdampen dat de uien en rozijnen omhuld zijn met saus.
  3. Snijd de kool in flinterdunne reepjes en meng ze in een kom met mayonaise, zout en peper.
  4. Trek het vlees op een plank met 2 vorken uit elkaar tot fijne reepjes.
  5. Snijd de broodjes open en schep de koolsla op de onderkanten. Schep het warme vlees op de koolsla en verdeel het uimengsel erover. Garneer met ringetjes bosui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees