Rabarberlikeur

Rabarberlikeur

Smulweb imageSmulweb

Laat de rabarber schitteren in deze homemade rabarberlikeur. Gemaakt met wodka, suiker en vanille. Laat 2 weken staan en geniet van je eigen likeur creatie. Perfect om gekoeld te serveren.

120 min bereiden

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rabarberlikeur op tafel.

  1. Was de rabarber en snijd de stengels in kleine stukken. Doe alle ingrediënten in een glazen pot en sluit af.
  2. Zet de pot 2 weken donker weg en schud iedere dag even zodat de suiker goed oplost.
  3. Proef na 2 weken of de likeur zoet genoeg is. Voeg anders nog wat suiker toe en zet het dan nog even een paar dagen weg.
  4. Zeef nu de likeur en giet het in een fles met schroefdop. Gebruik bijvoorbeeld een wodka- of brandewijnfles.
  5. Drink de likeur lekker koud!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart