Gemarineerd champignons

Gemarineerd champignons

Smulweb imageSmulweb

Deze gemarineerde champignons zijn de perfecte tapa. De marinade van olijfolie en kruiden maken de champignons extra smaakvol. Serveer licht gekoeld.

120 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gemarineerd champignons op tafel.

  1. Maak de champignons schoon.
  2. Breng in een pan water en zout aan de kook. Voeg de champignons toe en doe deksel op de pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur vijf minuten koken.
  3. Laat de champignons uitlekken en afkoelen.
  4. Doe de overige ingrediënten, behalve de olijfolie, in een middelgrote kom en klop er olijfolie doorheen tot het goed geëmulgeerd is.
  5. Doe de champignons in een plastic houder met deksel en verdeel de marinade erover. Laat een dag marineren.
  6. Serveer licht gekoeld.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons