Gerookte zalm bonbons

Gerookte zalm bonbons

Smulweb imageSmulweb

Gerookte zalm bonbons gevuld met zalmsnippers, mayo, mosterd, citroensap, peper, eieren en peterselie. Een mooie starter voor een diner of als hapjes op een feestje. Eet smakelijk!

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 g Kaviaar

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gerookte zalm bonbons op tafel.

  1. Leg wat plasticfolie in een kopje of vormpje dat groot genoeg is om dicht te vouwen.
  2. Vul dit met de plak zalm.
  3. Doe de zalmsnippers in de keukenmachine en voeg de mayo, mosterd, citroensap, peper en de 2 eieren toe. Voeg vervolgens peterselie toe en meng alles tot een mooi mengsel.
  4. Vul het kopje met zalm met dit mengsel en draai de punten stevig dicht.
  5. Leg het kopje met de zalmbonbon minimaal 15 minuten in de koelkast om op te stijven.
  6. Maak een bord op naar eigen inzicht.
  7. Haal de zalmbonbons uit de koelkast, verwijder de folie en leg ze op de borden.
  8. Eet smakelijk!
eet smakelijk