Eenvoudige cheesecake a la marja

Eenvoudige cheesecake a la marja

Smulweb imageSmulweb

Geen ovenstress meer met deze eenvoudige cheesecake! Mix roomkaas, crème fraîche, suiker en ei, maak de bodem en bak in 45 minuten gaar. Laat afkoelen en opstijven in de koelkast en smullen maar!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 jodenkoek

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Eenvoudige cheesecake a la marja op tafel.

  1. Meng 200 gram roomkaas, 125 gram crème fraîche, 60 gram suiker en 1 ei goed met een mixer.
  2. Verkruimel 5 jodenkoeken en meng met 30 gram gesmolten boter. Doe dit mengsel onderin een kleine springvorm met een doorsnee van 15 cm.
  3. Schep het roomkaasmengsel hier bovenop.
  4. Zet de springvorm in het midden van de oven op 175 graden en bak gedurende 45 minuten.
  5. Zet de oven uit en laat de cheesecake nog 20 minuten in de oven staan.
  6. Haal de cheesecake uit de oven en laat afkoelen. Zet vervolgens in de koelkast, want het moet koud gegeten worden.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Cheesecake