Varkensvlees met sinaasappelsaus

Varkensvlees met sinaasappelsaus

Smulweb imageSmulweb

Verruil je standaard vleesgerechten voor dit verslavend lekkere varkensvlees met sinaasappelsaus. Gegarandeerd dat je met dit gerecht je familie en vrienden zult verrassen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 375 ml Water
  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Varkensvlees met sinaasappelsaus op tafel.

  1. Verhit de boter of olie in een grote pan. Fruit hierin de uienringen glazig en haal ze uit de pan.
  2. Leg het vlees in de pan en bak het aan beide kanten bruin.
  3. Meng het sinaasappelsap met sinaasappelschil, bouillon, pepertjes, knoflook en koriander of peterselie. Giet dit mengsel over het vlees en breng het geheel aan de kook.
  4. Voeg de uienringen toe en laat alles 10 minuten zacht koken.
  5. Leg het vlees in een warme schaal.
  6. Roer de maizena door het water en voeg het toe aan de saus. Laat de saus al roerend binden.
  7. Breng de saus op smaak met zout en peper en giet hem over het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen