Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Wrap texmex op tafel.
- Doe de maïs en kidneybonen in een zeef en spoel ze onder stromend water totdat het water helder blijft. Laat de groente vervolgens goed uitlekken.
- Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak het gehakt. Pel de ui en knoflook, snijd ze in kleine blokjes en doe ze bij het gehakt. Kruid het gehakt pikant met peper uit de molen, zout en chilipoeder. Zet het vuur op middelhoog.
- Doe de maïs en kidneybonen bij het gehakt. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes. Meng de crème fraîche in een schotel met de chilisaus.
- Verwarm een pan zonder toevoeging van vet, verwarm de tortillawraps kort en leg ze op de borden. Verdeel de ijsbergsla in een lange strook in het midden van de wraps, laat daarbij aan elke rand een kleine strook vrij. Doe het gehakt op de wraps en verdeel de chilisaus met de crème fraîche daarover.
- Snijd de peterselie in fijne strookjes en strooi deze over de wraps met het gehakt. Om te voorkomen dat de vulling eruit valt, vouwt u de zijkanten licht over de vulling en rolt u de wraps met gehakt op tot een lange rol.