Wrap texmex

Wrap texmex

Smulweb imageSmulweb

De TexMex wrap is echt een hemelse hap. Gevuld met onder andere gehakt, ijsbergsla en kidneybonen. De chilisaus maakt de wrap lekker pittig en de crème fraîche zorgt voor een frisse smaak. Een heerlijk gerecht dat snel en makkelijk te bereiden is.

15 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wrap texmex op tafel.

  1. Doe de maïs en kidneybonen in een zeef en spoel ze onder stromend water totdat het water helder blijft. Laat de groente vervolgens goed uitlekken.
  2. Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak het gehakt. Pel de ui en knoflook, snijd ze in kleine blokjes en doe ze bij het gehakt. Kruid het gehakt pikant met peper uit de molen, zout en chilipoeder. Zet het vuur op middelhoog.
  3. Doe de maïs en kidneybonen bij het gehakt. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes. Meng de crème fraîche in een schotel met de chilisaus.
  4. Verwarm een pan zonder toevoeging van vet, verwarm de tortillawraps kort en leg ze op de borden. Verdeel de ijsbergsla in een lange strook in het midden van de wraps, laat daarbij aan elke rand een kleine strook vrij. Doe het gehakt op de wraps en verdeel de chilisaus met de crème fraîche daarover.
  5. Snijd de peterselie in fijne strookjes en strooi deze over de wraps met het gehakt. Om te voorkomen dat de vulling eruit valt, vouwt u de zijkanten licht over de vulling en rolt u de wraps met gehakt op tot een lange rol.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps