Gestoomde rode mul

Gestoomde rode mul

Smulweb imageSmulweb

Gestoomde rode mul met een heerlijke stroperige saus van cherry tomaten, kruiden, olijven en kappertjes. De visfilet is perfect gegaard door de stoom en kan geserveerd worden met de saus eroverheen. Buon appetito!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g rode mulfilet
  • 10 g Basilicum
  • 25 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gestoomde rode mul op tafel.

  1. Snij de Cherry tomaten in vier stukken en stop ze onder in een stoompan samen met de kruiden, olijven, kappertjes, water, olijfolie, zee anemonen en witte wijn.
  2. Leg de visfilet op de geperforeerde tray. Eventueel kun je voor extra smaak nog wat fijn gesneden Cherry tomaatjes en blaadjes basilicum op de vis plaatsen.
  3. Doe vervolgens de tray in de pan en leg de glazendeksel op de pan. Zet de pan 10 minuten op middelhoog vuur en de vis zal garen door de stoom.
  4. Onderin in de pan ontstaat een heerlijke stroperige saus. Serveer de vis met de saus eroverheen. Buon Appetito!
eet smakelijk