Vegan enchiladas

Vegan enchiladas

Smulweb imageSmulweb

Verwen je smaakpapillen met deze vegan enchiladas. Gevuld met voorgekookte linzen, enchilada kruidenmix, olijven en koriander. Gemaakt met gezeefde tomaten en vastgemaakt met een wrap, afgemaakt met guacamole en verse koriander om het af te maken. Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water
  • 2 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Vegan enchiladas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Verwarm de (voorgekookte) linzen kort in een pan (gebruik een grotere steelpan met deksel).
  3. Voeg na een paar minuten de enchilada kruidenmix, 100 ml water en 3/4 van de gezeefde tomaten toe. Schep goed door en laat goed warm worden. Voeg ook de plakjes olijven en blaadjes koriander toe en verwarm mee.
  4. Schep flink wat van het linzenmengsel in elke wrap en vouw de wraps dicht. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
  5. Pureer het laatste beetje van de gezeefde tomaten en giet dit over de wraps in de ovenschaal.
  6. Top af met olijven en zet de ovenschaal voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Maak ondertussen de guacamole door alle ingrediënten bij elkaar in de keukenmachine te doen en te mixen tot een gladde massa.
  8. Haal de enchiladas uit de oven en serveer met de guacamole en wat extra verse koriander on top.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans Vegan