Bruschetta met makreelmousse en appel

Bruschetta met makreelmousse en appel

Smulweb imageSmulweb

Bruschetta met makreelmousse en appel. Geroosterd brood besmeerd met makreelmousse, crème fraîche en mierikswortelpasta. Met daaroverheen gesneden ragfijne ui en kleine blokjes appel, die gemarineerd zijn in citroensap.

15 min bereiden

tussendoortje

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bruschetta met makreelmousse en appel op tafel.

  1. Doe de makreel, crème fraîche en mierikswortelpasta in een hoge beker en maal tot mousse met de staafmixer.
  2. Rooster de plakjes brood in een hete grillpan.
  3. Schil de appel en snijd in kleine blokjes. Meng met de helft van het citroensap. Snijd de ui in ragfijne ringetjes en meng met de andere helft van het sap.
  4. Beleg de broodjes met makreelmousse en verdeel de uiringetjes en appelblokjes erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Fruit Bruschetta Appel