- 250 g Spinazie uit de diepvries
- 125 g Buffelmozzarella
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Super cannelloni met spinazie gehakt en mozzarella en room op tafel.
- Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de mozzarella in plakken.
- Verhit de olie in de wok of in een grote koekenpan. Bak hierin de uisnippers glazig. Voeg het gehakt toe en bak dit rul en gaar. Voeg de champignons en de gedroogde tomatenstukjes toe en bak heel even mee. Haal de pan van het vuur.
- Roer de spinazie, het losgeklopte ei en de paneermeel door de gehaktmassa. Maak op smaak met peper en zout. Laat wat afkoelen.
- Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte. Doe de tomatenblokjes onderin de ovenschaal. Kruid met peper, zout en oregano. Roer de suiker door de tomatenblokjes zodat de saus niet te zuur is.
- Verdeel de vulling over de lasagnevellen. Leg op de vulling een plak mozzarella. Rol de cannelloni op en leg ze naast elkaar met de naad naar beneden in de tomatensaus. Giet daar de slagroom over en bestrooi met de kaas.
- Zet de schaal ongeveer 20-30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven tot de schotel een goudbruine kleur heeft gekregen.