Panzella met makreel

Panzella met makreel

Smulweb imageSmulweb

Panzella met makreel. Een heerlijk en eenvoudig zomerrecept. Het brood absorbeert het sap van de tomaten. Voeg paprika, basilicum, komkommer en makreel toe en meng het met de dressing van olie en azijn.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Pruim Tros Tomaat
  • 20 g Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Panzella met makreel op tafel.

  1. Scheur het brood in kleine stukjes en meng het met de tomaten. Druk het licht aan zodat het vocht uit de tomaten een beetje in het brood trekt en laat het 10 minuten intrekken.
  2. Halveer de komkommer over de lengte, verwijder de zaden met een theelepel en snijd de helften in stukjes. Scheur grote basilicumblaadjes kleiner en snijd de paprika's in stukjes.
  3. Klop een dressing van de olie en azijn en breng op smaak met peper en zout. Meng alles behalve de vis met elkaar en laat 20 minuten op kamertemperatuur intrekken.
  4. Snijd de makreelfilets in mooie stukjes en schep ze vlak voor het serveren door de panzanella.
eet smakelijk