Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn

Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn. Geroosterd met grof zeezout, rozemarijn, olijfolie en balsamico azijn en gemengd met verse pesto. Geserveerd met heerlijke tonijn en mals geschikte tagliatelle. Een perfecte combinatie van smaken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tagliatelle met geroosterde tomaten en tonijn op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Besprenkel de tomaten met wat grof zeezout, olijfolie, balsamico azijn en het takje rozemarijn. Rooster ze gedurende 10 minuten in de oven.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet deze af.
  4. Maak de pasta aan met de pesto en het vocht van de bakplaat. Meng hier de tonijn doorheen.
  5. Schik de pasta op de borden en garneer met de geroosterde tomaten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente