Spinaziestamppot met zalm

Spinaziestamppot met zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke spinaziestamppot met zalm is heerlijk hartig en romig van smaak! Knapperige spekjes en geroosterde hazelnoten maken het af.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinaziestamppot met zalm op tafel.

  1. Kook de aardappels in water met zout in 25 minuten gaar.
  2. Bak de spekblokjes in een koekenpan met antiaanbaklaag in de olie knapperig. Verkruimel de chilipeper over het spek en zet opzij.
  3. Rooster de hazelnoten in een koekenpan lichtbruin en hak ze grof.
  4. Giet de aardappels af en stamp ze. Schep de mascarpone, spinazie en spekjes met vet erdoor en breng op smaak met hazelnootolie, zout en peper.
  5. Schep tot slot de zalm erdoor, bestrooi met de hazelnoten en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot