Gevuld turks brood

Gevuld turks brood

Smulweb imageSmulweb

Een gevuld Turks brood met gehakt, Italiaanse kruiden, ui, paprika, champignons, pastasaus, pesto, mozzarella en geraspte kaas. Heerlijk smeuïg en knapperig van buiten, vol van smaak van binnen. Perfect voor een gezellig avondje met vrienden en familie.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevuld turks brood op tafel.

  1. Zet de oven aan op de temperatuur zoals vermeld op de verpakking van het brood. Snijd ui, paprika en champignons in stukjes/plakjes. Meng het gehakt met Italiaanse kruiden. Snijd het brood open.
  2. Verwarm een beetje olie in een pan en rul het gehakt. Voeg de groente toe (+evt. wat extra Italiaanse kruiden). Voeg een beetje peper en zout toe. Voeg een klein potje pastasaus toe en evt. een theelepel pesto als de ui glazig is. Laat even lekker pruttelen.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de onderste helft van het brood erop. Verdeel het gehaktmengsel eroverheen. Verkruimel mozzarella over het gehakt en bedek het geheel met een beetje geraspte kaas. Sluit af met de andere helft van het brood.
  4. Plaats het brood ongeveer 6 minuten in de oven. Dusdanig dat de kaas smelt en het brood warm wordt.
  5. Enjoy!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gevuld brood Turks brood