Hemelse zalmsalade

Hemelse zalmsalade

Smulweb imageSmulweb

Een hemelse zalmsalade met rucola, cherrytomaatjes, komkommer, zilveruitjes, basilicumolie, balsamico-stroop en pijnboompitjes. Gegegarandeerd smullen met de gerookte zalm en de groene asperges, gegarneerd met twee schijfjes citroen.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 ml Basilicum olie

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Hemelse zalmsalade op tafel.

  1. Bereid als eerste de salade voor. Doe ruim voldoende rucola sla op een bord. Voeg cherrytomaatjes (aantal naar eigen keuze), komkommer plakjes, 2 el zilveruitjes, een scheutje basilicumolie, 2 à 3 tl balsamico-stroop en pijnboompitjes (even van tevoren in de koekenpan bruin bakken) toe.
  2. Pak de gerookte zalm erbij en dresseer die op de salade.
  3. Garneer met de groene asperges en 2 schijfjes citroen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Zalmsalade