Wasabi schuim met tartaar van gerookte zalm en avocado

Wasabi schuim met tartaar van gerookte zalm en avocado

Smulweb imageSmulweb

Een eenvoudige en snelle manier om indruk te maken op uw gasten. Wasabi schuim met tartaar van gerookte zalm en avocado. Garneer met bosui en tomaatjes.

120 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Sesamolie
  • 150 g Zure room
  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Wasabi schuim met tartaar van gerookte zalm en avocado op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten voor het schuim goed door elkaar in een ruime kom. Druk door de zeef en giet in de sifon. Draai de kop erop, laad met 1 patroon, schud paar keer zeer heftig en leg 2 uur koud weg.
  2. Zorg dat alle ingrediënten voor de topping op kamertemperatuur zijn. Meng avocado en zalm door elkaar en leg een ruime eetlepel op het schuim.
  3. Garneer met bosui en 1/2 tomaatje per glas.
eet smakelijk