Tomatensaus voor alle doeleinde

Tomatensaus voor alle doeleinde

Smulweb imageSmulweb

Tomatensaus is een veelzijdig gerecht en hier is het recept om deze te maken: Fruit sjalot, knoflook en rode peper in olijfolie, voeg in blokjes gesneden tomaten, tomatenpuree, balsamicoazijn en suiker toe. Laat het zachtjes koken voor 20-30 minuten en roer er de basilicum doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tomatensaus voor alle doeleinde op tafel.

  1. Fruit sjalot, knoflook en rode peper in olijfolie tot ze zacht zijn.
  2. Roer de in blokjes gesneden tomaten, tomatenpuree, balsamicoazijn en suiker door het sjalotmengsel.
  3. Breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes koken voor 20-30 minuten (voeg water toe als het te droog wordt).
  4. Roer de basilicum erdoor en breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen