Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Minipannetje kip kerrie prei op tafel.
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak ze 5 minuten in wat kokosolie met de geperste knoflook.
- Snipper de rode ui en snijd de paprika in stukjes. Snijd ook de prei en champignons in kleine stukjes.
- Verhit wat (kokos)olie in een pan en bak hierin de ui, paprika, prei en champignons gedurende 5 minuten.
- Roer een eetlepel bloem door het groentemengsel en bak dit even kort mee. Voeg beetje bij beetje warme bouillon toe.
- Roer de kookroom door de saus en breng op smaak met nootmuskaat, kerrie en peper/zout. Breng op smaak met wat zout en peper.
- Schep wat van het paprika- en preimengsel en de champignons in de pannetjes en verdeel hierover de stukjes kip. Eindig met de saus.
- Verwarm de oven voor en bak de pannetjes gedurende 25 minuten.