Gevulde eieren

Gevulde eieren

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker voor de borrel. Hardgekookte eieren gehalveerd en gevuld met een mengsel van eigeel, mayonaise, yoghurt, mosterd, paprika- en kerriepoeder. Doe het mengsel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten. Bestrooi met wat bieslook.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gevulde eieren op tafel.

  1. Kook de eieren 10 minuten hard. Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden.
  2. Haal het eigeel eruit en doe dit in een kommetje. Prak het eigeel met een vork zo fijn mogelijk.
  3. Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd, paprikapoeder en kerriepoeder toe en meng goed door elkaar.
  4. Doe het mengsel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten.
  5. Bestrooi met wat bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren