Malse pittige kruidige poesta gehaktballen

Malse pittige kruidige poesta gehaktballen

Smulweb imageSmulweb

Deze malse pittige kruidige poesta gehaktballen maak je met puntpaprika, knoflook, ui en peterselie. Voeg alle specerijen toe om het een extra kick te geven. Blus het geheel af met bouillon om een heerlijke jus te maken. Eet smakelijk!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Korianderzaad

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Malse pittige kruidige poesta gehaktballen op tafel.

  1. Doe gehakt in een schaal, pers knoflook, snipper de ui heel fijn, snijd puntpaprika in kleine blokjes en snipper peterselie.
  2. Voeg alle specerijen toe. Doe het ei en de paneermeel erbij en meng gehakt goed door elkaar. Maak er dan ballen van of mini's.
  3. Bak de ballen/mini's rondom in 20 minuten mooi bruin.
  4. Blus na een kwartiertje af met wat water of bouillon want dat geeft ook nog eens een vreselijk lekkere jus.
  5. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees