Bloemkool frittata met rode ui

Bloemkool frittata met rode ui

Smulweb imageSmulweb

Deze bloemkool frittata met rode ui is ideaal als je veel mensen over de vloer krijgt. De room, mosterd en lekker veel fijne kruiden geven het gerecht net dat beetje extra!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Bloemkool frittata met rode ui op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de bloemkool 4-5 minuten en giet af.
  3. Verhit de olie en fruit hierin de ui en de knoflook 2-3 minuten.
  4. Schep de tomaatjes en bloemkoolroosjes erdoor en bak ze 2-3 minuten mee.
  5. Verdeel het groentemengsel over de ovenschaal.
  6. Klop de eieren los met de kookroom, mosterd, paprikapoeder en de Italiaanse kruiden.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Giet het eimengsel over de groenten en bestrooi met de geraspte kaas.
  9. Bak de frittata circa 25 minuten in het midden van de oven.
  10. Serveer met sla of geroosterd brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Rode ui