Hartige taart met champignons paprika en spekjes

Hartige taart met champignons paprika en spekjes

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige taart met champignons, paprika en spekjes is welliswaar gemakkelijk te bereiden, maar zet toch een bijzonder smakelijke maaltijd op tafel. Serveer deze taart samen met een salade en geniet ervan met vrienden of familie!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige taart met champignons paprika en spekjes op tafel.

  1. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Was de paprika en snijd deze in blokjes. Pel en snipper de uien.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Vet de bakvorm in met boter en leg het deeg erin. Bak de bodem 15 minuten voor.
  4. Bak intussen de spekjes, uien, champignons en paprika in een pan en voeg naar smaak peper toe.
  5. Verdeel het groentemengsel over de voorgebakken quichebodem en strooi de kaas erover.
  6. Klop de eieren met de melk en giet dit over de quiche.
  7. Bak de quiche nog ongeveer 30 minuten op 200 graden.
  8. Garneer met fijn gesneden lente-uitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken