Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Kabeljauw in kappertjes-mosterdsaus op tafel.
- Was de kabeljauwfilets en droog ze af met keukenpapier. Besprenkel ze met sap van 1 citroen en kruid ze met peper en zout. Snipper het uitje heel fijn.
- Neem een hapjespan en verhit de boter. Bak het uitje glazig. Leg de vis in de pan en bak aan beide zijden kort aan.
- Voeg witte wijn toe, doe de deksel op de pan en laat de vis in ongeveer 6 minuten (afhankelijk van de dikte) gaar worden. Niet te lang, anders wordt de vis droog. Haal de vis uit de pan en houd deze warm onder aluminiumfolie.
- Laat de kappertjes uitlekken en voeg ze samen met mosterd en slagroom toe aan de pan. Roer kort en laat in enkele minuten inkoken tot er een mooie saus ontstaat.
- Leg de vis op de borden, schenk de saus erover en garneer met verse schijfjes citroen. Smullen!