Gemarineerd lamskarbonades voor bbq

Gemarineerd lamskarbonades voor bbq

Smulweb imageSmulweb

Deze gemarineerde lamskarbonades zijn perfect voor op de barbecue. Rooster de kruidige karbonades voor 15-20 minuten op matig vuur. Heerlijk krokant van buiten, maar nog lekker sappig van binnen.

60 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Jumbo Tijm
  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gemarineerd lamskarbonades voor bbq op tafel.

  1. Rooster de korianderzaden in een droge koekenpan tot ze iets gekleurd zijn en er geuren vrijkomen. Maal ze daarna fijn in een koffiemolen of plet ze grof met een koksmes.
  2. Meng alle marinade-ingrediënten en meng het vlees er goed doorheen.
  3. Marineer het vlees voor ten minste 1 uur.
  4. Rooster de karbonades op matig kolen tot ze krokant zijn, maar nog sappig van binnen. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees