Stevige pittige gehaktballetjes

Stevige pittige gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

Deze Stevige pittige gehaktballetjes heerlijk om te serveren als snack of als diner. Gemaakt van fijngesneden knoflook en ui, en gevormd tot perfecte balletjes. Lekker krokant aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Verwen jezelf en probeer het tegenwoordig.

15 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Stevige pittige gehaktballetjes op tafel.

  1. Snijd de knoflook en de ui zo fijn mogelijk.
  2. Kneed alle ingrediënten behalve de paneermeel, boter en olie met de hand door elkaar, even goed doorkneden tot het een mooie structuur heeft.
  3. Vorm er dan balletjes van die je door de paneermeel rolt, nog even goed narollen.
  4. Bak de balletjes in boter en olie op hoog vuur tot ze rondom mooi bruin zijn.
  5. Deksel op de pan en op een zacht vuur laten doorsudderen tot de balletjes van binnen gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees