Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Groente strudel op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes en bak ze aan in de wok.
- Snijd de prei, paprika en ui klein en voeg ze toe aan de wok. Roer goed en voeg naar smaak peper, zout en een half theelepeltje gemberpoeder toe. Bak het geheel op zacht vuur gaar.
- Leg 4 plakken filodeeg op elkaar en bestrijk ze licht met een beetje olie. Bestrijk de bovenste laag met kruidenroomkaas. Bedek ongeveer de helft met baconplakjes. Verdeel hierover een deel van het groentemengsel en rol op.
- Verdeel plakjes kaas over iets minder dan de helft en hierover een restje groentemengsel. Rol verder op en bestrijk de top en randen met losgeklopt ei en vouw de uiteinden dicht. Bestrooi de top met geraspte kaas.
- Leg het deeg op bakpapier en schuif het op de bakplaat. Bak de strudel in ongeveer 20 minuten af op 200 graden in de oven (hetelucht).
- Haal de strudel uit de oven en geniet van een heerlijk gerecht. Smakelijk eten!