Jaja heerlijke pittige jambalaya

Jaja heerlijke pittige jambalaya

Smulweb imageSmulweb

Jaja heerlijke pittige jambalaya voor de liefhebbers van pikant eten. Kip, garnalen, rivierkreeftjes met groentes en rijst bereid met cajunkruiden, chorizo/salami, groene kruiden en andere ingrediënten geven een intens smaakgevoel. Smullen maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Jaja heerlijke pittige jambalaya op tafel.

  1. Kook de rijst gaar in de bouillon en laat goed uitlekken en afkoelen. Bewaar de bouillon voor later gebruik.
  2. Bestrooi de kipblokjes royaal met de cajunkruiden en laat dit goed intrekken.
  3. Verwarm de olie en fruit hierin de uien, knoflook en het pepertje aan.
  4. Bak de kipblokjes al omscheppend tot ze rondom goudbruin zijn. Voeg de chorizo/salami toe en bak even mee voordat je de groentes erbij doet.
  5. Voeg de groente en tomatenpuree toe en bak al omscheppend mee. Voeg de rijst toe en schep alles goed om. Voeg de rivierkreeftjes en garnalen toe en schep wat van de bouillon erop.
  6. Laat het geheel goed doorsudderen en schep regelmatig om, laat het niet aanbakken. Voeg als laatste de groene kruiden toe en roer goed door.
  7. Smullen maar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Soep Fruit Kruiden