Wraps met caesar salade

Wraps met caesar salade

Smulweb imageSmulweb

Maak lekkere wraps met caesar salade gevuld met kalkoenfilet, geraspte kaas, gekookte eieren, bacon, brood croutons en een zelfgemaakte dressing van knoflook, ansjovis en geraspte kaas. Ideaal voor een lunch.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Wraps met caesar salade op tafel.

  1. Kook de kalkoenfilet ongeveer 10-15 minuten in water waarin een kippenbouillontablet is toegevoegd. Laat uitlekken en afkoelen.
  2. Kook de eieren (naar gewenste hardheid), zet ze eventjes in koud water en pel ze.
  3. Rasp de kaas.
  4. Bak de bacon krokant en laat deze uitlekken op keukenrol.
  5. Snijd het brood in dobbelsteentjes en bak deze in een pan mooi krokant en bruin.
  6. Was en droog de sla. Snijd alle overige ingrediënten in kleine stukjes.
  7. Hak de knoflook en snijd de ansjovis fijn. Meng dit met alle andere ingrediënten tot een mooie gladde dressing. Maak op smaak met versgemalen zwarte peper.
  8. Meng alles in een grote saladekom goed door elkaar. Gebruik niet alle dressing in één keer, maar voeg deze beetje bij beetje toe totdat je tevreden bent. Proef tussendoor indien nodig.
  9. Maak de wraps eventjes warm zodat ze niet zo snel scheuren.
  10. Doe in elke wrap een flinke schep van de salade, rol ze op en snij ze doormidden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Salade