Oosterse gevulde eieren

Oosterse gevulde eieren

Smulweb imageSmulweb

Probeer deze Oosterse gevulde eieren eens! gevuld met 3 verschillende smaakvolle toppings zoals kerrie, ketjap en chili saus! Gegarandeerd een succes en leuk om te serveren.

15 min bereiden

borrel

15 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Oosterse gevulde eieren op tafel.

  1. Kook de eieren circa 8 minuten. Koel ze af in koud water en pel de eieren.
  2. Halveer de eieren en neem telkens 5 eidooiers apart.
  3. Meng 5 eidooiers met 2 eetlepels Wok-essentials Milde Kerrie en 1 eetlepel mayonaise.
  4. Meng 5 eidooiers met 2 eetlepels ketjap en 1 eetlepel mayonaise.
  5. Meng 5 eidooiers met Chilli Sauce en 1 eetlepel mayonaise.
  6. Stop de vullingen apart in een spuitzak en vul de halve doorgesneden eieren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren