Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Muffins met witte chocolade en frambozen op tafel.
- Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.
- Bekleed een muffin vorm met 12 papieren vormpjes.
- Meng het meel en de bruine suiker in een grote kom.
- Klop de eieren, olie, karnemelk en het vanille-extract in een andere kom door elkaar. Roer het meel er rustig en losjes door. Roer niet te lang anders worden de muffins taai. Het beslag moet dik zijn met kleine klontjes.
- Spatel de witte chocolade chips en frambozen door het beslag. Vul de muffin vormpjes voor driekwart met beslag. Strooi er grove kristalsuiker over.
- Bak de muffins 20-25 minuten of tot een houten prikker die je erin steekt er droog en schoon uitkomt.
- Neem de muffins uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen in de vorm. Laat ze daarna volledig afkoelen op een rooster.