Gevulde broodjes met gehakt

Gevulde broodjes met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke gevulde broodjes met gekruid gehakt en paprika. Knapperig brood met een smeuïge vulling van gehakt en gesmolten kaas. Serveer met lekker knapperige salade. Lekker voor elke gelegenheid!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 4 Kaiserbroodje
  • 1 tl Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Gevulde broodjes met gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Hak de knoflook fijn en snipper de ui en fruit aan in wat olie.
  3. Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  4. Breng het gehakt op smaak met de chili, komijn en zout en peper.
  5. Snijd de paprika in blokjes en bak deze mee.
  6. Snijd het kapje van de broodjes en hol ze uit met een lepel.
  7. Vul de broodjes met het gehaktmengsel.
  8. Bestrooi ze rijkelijk met geraspte kaas.
  9. Bak de broodjes in ongeveer 10 minuten goudbruin.
  10. Serveer met een lekkere frisse salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees