- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Enchiladas met gehakt vulling op tafel.
- Hak de knoflook en de peper fijn, pitjes uit de peper halen. Snij 1 ui heel fijn (voor de saus) en de andere grof (voor de groentenmix). Veeg de champignons schoon en snij ze in plakjes. Snij de paprika in reepjes.
- Verwarm een beetje olijfolie en fruit hierin de knoflook, peper, en de fijngesneden ui. Voeg hieraan eerst de kruiden en daarna de tomatenpassata toe. Laat de saus eventjes zachtjes koken zodat deze in kan dikken. (ongeveer 5 minuten)
- Bak het gehakt rul. Roerbak de groentenmix. Let op dat dit nog wel krokant blijft.
- Spreid de tortillas uit op het aanrecht en schep er eerst een lepel saus op, daarna wat van de groentenmix, gevolgd door wat gehakt, nog een lepel saus en als laatste wat geraspte kaas. Rol ze op en leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal.
- Schep de overgebleven saus op de opgerolde tortillas en daaroverheen gaat dan de creme fraiche. Als laatste strooi je de geraspte kaas eroverheen.
- Bak het geheel ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.