Indonische sajoer boontjes

Indonische sajoer boontjes

Smulweb imageSmulweb

Laat je meevoeren naar de tropen met deze heerlijke Indonische sajoer boontjes. In de wok met knoflook, ui, gember en lekker veel sambal voor de pittige touch. Zalig in combinatie met warm gestoomde rijst of een vleesgerecht!

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Kokosblok
  • 300 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Indonische sajoer boontjes op tafel.

  1. Verwarm wat olie in een koekenpan of wok. Bak hierin de knoflook, gember en ui zacht en een beetje bruin.
  2. Voeg sambal en suiker toe en meng goed. Als de suiker gesmolten is, voeg dan de boontjes, bouillon en santen toe.
  3. Breng alles aan de kook. Zet het vuur lager en laat het sudderen totdat de saus is ingedikt en de boontjes gaar zijn.
  4. Serveer en eet smakelijk!
eet smakelijk