Bereidingswijze
Zet in 13 stappen deze heerlijke Pannenkoeken rum bananen druiven op tafel.
- Klop de eieren in een kom.
- Voeg de suiker en 1 snufje zout toe en meng goed.
- Voeg de olie en melk toe en meng opnieuw.
- Zeef de bloem en bakpoeder en voeg het langzaam toe aan de kom terwijl je blijft roeren.
- Verwarm de rum en giet het in een kom met rozijnen.
- Laat de rozijnen 20 minuten wellen.
- Laat de rozijnen uitlekken en voeg ze toe aan het deeg.
- Dek de kom af en laat het deeg 2 uur bij kamertemperatuur rusten terwijl je af en toe roert.
- Schil de bananen en snijd ze in plakjes.
- Bak de plakjes banaan in een pan met 1 klontje boter.
- Schep 1 eetlepel van het deeg in de pan en bak de pannenkoek 3 minuten aan de ene kant en 2 minuten op de andere kant.
- Herhaal stap 11 totdat alle ingrediënten op zijn.
- Serveer de pannenkoeken.