Pannenkoeken rum bananen druiven

Pannenkoeken rum bananen druiven

Smulweb imageSmulweb

Met bananen, druiven én rum maak je deze pannenkoeken de lekkerste ooit. De rozijnenwellen in rum waardoor je elke hap dezelfde zoetheid en rum smaak hebt. Perfect om indruk te maken op een gezellige weekend brunch bij jou thuis.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 13 stappen deze heerlijke Pannenkoeken rum bananen druiven op tafel.

  1. Klop de eieren in een kom.
  2. Voeg de suiker en 1 snufje zout toe en meng goed.
  3. Voeg de olie en melk toe en meng opnieuw.
  4. Zeef de bloem en bakpoeder en voeg het langzaam toe aan de kom terwijl je blijft roeren.
  5. Verwarm de rum en giet het in een kom met rozijnen.
  6. Laat de rozijnen 20 minuten wellen.
  7. Laat de rozijnen uitlekken en voeg ze toe aan het deeg.
  8. Dek de kom af en laat het deeg 2 uur bij kamertemperatuur rusten terwijl je af en toe roert.
  9. Schil de bananen en snijd ze in plakjes.
  10. Bak de plakjes banaan in een pan met 1 klontje boter.
  11. Schep 1 eetlepel van het deeg in de pan en bak de pannenkoek 3 minuten aan de ene kant en 2 minuten op de andere kant.
  12. Herhaal stap 11 totdat alle ingrediënten op zijn.
  13. Serveer de pannenkoeken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Pannenkoeken Druiven