Pompoentaart met fetakaas en pecannoten

Pompoentaart met fetakaas en pecannoten

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke pompoentaart met fetakaas en pecannoten is een perfecte hartige snack die eenvoudig te bereiden is. Gemaakt met plakjes bladerdeeg, blokjes pompoen en een eimengsel met slagroom en fetakaas, dit is een perfect gerecht om te serveren bij een diner of bij het ontbijt.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pompoentaart met fetakaas en pecannoten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de pompoen en snijd draden en zaden weg. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak een papje van de olie en Ras el Hanout. Schep door de pompoen.
  3. Kluts de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de fetakaas.
  4. Bedek de boden van een ingevette springvorm met de plakjes bladerdeeg.
  5. Verdeel de pompoen over de bodem, giet het eimengsel erin en strooi de kaas en noten erover.
  6. Zet de vorm in de oven en bak 40 minuten. Als de noten en kaas te donker worden, afdekken met aluminiumfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Pompoentaart