Gerookte makreel met mango in ras el hanout

Gerookte makreel met mango in ras el hanout

Smulweb imageSmulweb

Gerookte makreel met mango in ras el hanout. Marineer rijpe mango met ras el hanout, tomaten en balsamico. Maak quenelles van makreel en crème fraiche en garneer met cherrytomaten. Simpel maar verrukkelijk!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gerookte makreel met mango in ras el hanout op tafel.

  1. Steek mooie ronde plakken uit de mango. Roer een marinade van de olijfolie en de ras el hanout en marineer hierin de plakken mango.
  2. Meng de balsamico en olijfolie met de tomberries en laat marineren.
  3. Haal de filets van de velletjes en prak met crème fraiche, peper, zout en paprikapoeder.
  4. Leg op alle borden een plak mango. Maak hierop in een stekertje een taartje van de makreel.
  5. Maak met een hete lepel quenelles van crème fraiche en leg deze op de taartjes.
  6. Strooi wat cherrytomaten in partjes over de borden en garneer met cress of ander groen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden