Marokkaanse hotdogs met ras el hanout-mayonaise

Marokkaanse hotdogs met ras el hanout-mayonaise

Smulweb imageSmulweb

Marokkaanse hotdogs met ras el hanout-mayonaise, een heerlijke twist op de bekende hotdogs. Besmeer de broodjes met de kruidige mayonaise, leg een worstje erbij en kleed af met zoetzure komkommerlinten en munt. Binnen mum van tijd op tafel en ideaal als hapje of bijgerecht.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 merguez
  • 2 tl Ras el Hanout

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Marokkaanse hotdogs met ras el hanout-mayonaise op tafel.

  1. Snijd de komkommer (deze hoeft niet geschild te worden) in lange, dunne linten met een kaasschaaf of dunschiller. Meng de komkommerlinten in een kommetje met de witte wijnazijn en suiker, roer door en laat eventjes staan.
  2. Bak de worstjes aan alle kanten gaar en goudbruin in een koekenpan, in ongeveer 6 tot 8 minuten.
  3. Meng de mayonaise met de Ras el Hanout-kruiden in een kommetje.
  4. Snijd de broodjes verticaal aan de bovenkant open (maar niet helemaal door) en besmeer met de Ras el Hanout-mayonaise. Verdeel de komkommerlinten over de broodjes en leg vervolgens in elk broodje een worstje.
  5. Maak af met wat verse grofgehakte munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees