Heilbotfilet in sinaasappelsaus met spinazie

Heilbotfilet in sinaasappelsaus met spinazie

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk zachte heilbot in een sinaasappelsaus. Met gekookte spinazie de perfecte combinatie. De vis kort bakken en nog even in de saus laten pruttelen. Zo ontstaat er een heerlijke smaaksensatie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Heilbot
  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heilbotfilet in sinaasappelsaus met spinazie op tafel.

  1. Doe olie in een anti-aanbakpan en laat de knoflookteen langzaam fruiten. Haal uit de olie als die bruin wordt.
  2. Doe de vis in de pan en bak gaar. Haal de vis uit de pan en houd de vis warm.
  3. Voeg de sinaasappelsap toe aan het bakvocht in de pan en meng goed. Laat inkoken.
  4. Kook intussen de spinazie.
  5. Dien de vis op en strooi wat peterselie eroverheen. Serveer met de ingekookte sinaasappelsap saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groente Spinazie