Lasagne met geroosterde groenten en wilde rode alaska zalm

Lasagne met geroosterde groenten en wilde rode alaska zalm

Smulweb imageSmulweb

Lasagne met zalm? Jazeker! Deze variant met geroosterde groenten, wilde Alaska zalm en lasagnebladen overgoten met bechamelsaus en geraspte mozzarella is het perfecte gerecht voor de visliefhebber. Maak het af in de oven totdat het heerlijk goudbruin is.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g lasagne saus

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Lasagne met geroosterde groenten en wilde rode alaska zalm op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190°, een heteluchtoven op 170° en gasoven op stand 5.
  2. Laat de zalm uitlekken. Verwijder eventuele huid en graten en breek in grove stukken.
  3. Doe de pompoen, rode ui en paprika's in een grote braadslede en voeg de olijfolie, zout en peper toe. Braad de groenten 25 tot 30 minuten tot ze gaar zijn. Draai ze tussendoor één keer.
  4. Voeg de cherrytomaatjes toe en roer het geheel door de rode lasagnesaus.
  5. Doe de helft van het groentemengsel in een grote rechthoekige ovenschaap en voeg de helft van de zalmbrokken toe. Dek het af met drie lasagnevellen.
  6. Doe de andere helft van het groentemengsel en de rest van de zalmbrokken in de schaal en dek wederom af met lasagnebladen.
  7. Verspreid de bechamelsaus over de bladen en dek het af met de geraspte mozzarella.
  8. Laat de lasagne in de oven in zo'n 30 tot 35 minuten gaar en goudbruin worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente