Een amuse van wilde rode zalm met een sausje van mango en granaatappel

Een amuse van wilde rode zalm met een sausje van mango en granaatappel

Smulweb imageSmulweb

Deze amuse van wilde rode zalm met een fris sausje van mango en granaatappel valt sowieso in de smaak. Een echte traktatie om te serveren als je iets te vieren hebt.

10 min bereiden

amuse

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 90 g Granaatappelpitjes

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Een amuse van wilde rode zalm met een sausje van mango en granaatappel op tafel.

  1. Laat de zalm uitlekken en gooi het vocht weg. Verwijder eventuele huid en graten en breek de zalm in kleine mootjes.
  2. Halveer de granaatappel en vang de pitten op in een kom.
  3. Voeg de mango, komkommer, peper, limoenschil en -sap en munt toe.
  4. Naar smaak suiker en zout toevoegen.
  5. Voeg de moten zalm toe en meng alles goed door elkaar.
  6. Serveer dit lekkernij in amuselepels.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Mango Granaatappel Amuses