Flespompoen met gecondenseerde melk en mais

Flespompoen met gecondenseerde melk en mais

Smulweb imageSmulweb

Met deze flespompoen heb je gelijk een hele showstopper op tafel staan. De pompoen wordt zacht gebakken in de oven en wordt gevuld met een mengsel van maïs en gecondenseerde melk. Een recept dat heerlijk smaakt en overal goed bij past.

60 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Flespompoen met gecondenseerde melk en mais op tafel.

  1. Snijd de punt van flespompoen af en snijd de holte open met een scherp mes.
  2. Haal alle pitten en vezels eruit met een lepel.
  3. Breng de pompoen op smaak met zout en peper, inclusief binnenin.
  4. Meng de maïs met gecondenseerde melk en vul de holte van de pompoen.
  5. Bak de pompoen in de oven op 220*C tot hij zacht is. De tijdsduur hangt af van de grootte van de pompoen. Bij mij was het 75 minuten.
  6. Snijd de pompoen in de lengte doormidden en serveer met het maïsmengsel.
  7. Eet de pompoen uit de schil.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel